foto:

Yuyo Drinks

Rosie och Charles på Yuyo drinks vill inspirera oss att fly det alldagliga och ge oss en rejäl hälsokick som kan avnjutas både varm och kall. Yerba Mate örtdrycker finns tillgängligt i 6st olika, fantastiska blandningar och framöver även på lösvikt. En dryck som varken är kaffe eller te, det är Yerba Mate! 14st portionspåsar/förp. 6 påsar/förp.

Yuyo_-_Rooibos_Rewind_small.png
Yuyo Drinks - Rooibos Rewind

Finn ditt inre lugn med hjälp av denna delikata blandning av grön rooibos och lugnande rötter. Grön rooibos, kamomill, lavendel, fläder och humle. 14st portionspåsar/förp. 

Pris:
58.04 kr
Antal:
0
Yuyo_-_Rooibos_Restore_small.png
Yuyo Drinks - Rooibos Restore

Avkopplande, läkande och uppbyggande. Förtjusande blend av röd rooibos och utsökt mörk choklad med syrliga toppnoter. Röd rooibos, hibiskus, grön rooibos, kakaokross, vaniljstång och lakritsrot. 14st portionspåsar/förp. 

Pris:
58.04 kr
Antal:
0
Yuyo_-_Yerba_Zing_small.png
Yuyo Drinks - Yerba Zing

Byt ut ditt motgonkaffe till denna tropiska blandning av yerba mate och citrus. Utan tanniner och med fler antioxidanter än grönt te. Yerba mate med uppiggande och fräsch smak av grapefrukt. 14st portionspåsar/förp. 

Pris:
58.04 kr
Antal:
0
Yuyo_-_Yerba_Spice_small.png
Yuyo Drinks - Yerba Spice

Ge dig själv en kick och massor med energi med denna blend av Yerba Mate och chai-liknande kryddor. Ett utsökt sätt att motverka trötthet och frusna ögonblick. Yerba Mate med ingefära, kardemumma, gurkmeja och chili. 14st portionspåsar/förp. 

Pris:
58.04 kr
Antal:
0
Yuyo_-_Yerba_Mint_small.png
Yuyo Drinks - Yerba Mint

En dryck laddad med mint för att ge dig själv, ditt sinne och ämnesomsättning ett rejält lyft. Mate med krämig och tydlig smak av mentol och toppnoter av verbena. 14st portionspåsar/förp. 

Pris:
58.04 kr
Antal:
0
Yuyo_-_Pure_Yerba_small.png
Yuyo Drinks - Pure Yerba

Genuint och äkta. Ekologiskt och av högsta kvalité. Utan tanniner och innehåller fler antioxidanter än grönt te. 100% Yerba Mate. Rustika ört- och grästoner med smakrik fyllighet. 14st portionspåsar/förp. 

Pris:
58.04 kr
Antal:
0

Webcore Dynamo - Ett enda verktyg för publicering, e-handel och kundkommunikation i digitala kanaler